Batter

 0

ingilizce’de “batter” olarak bilinen kizarmis kaplamalarin mükemmel ve özel karişimI. Galeta ununun ham maddelere yapişmasinda onemli rol oynar ve yumurta yerine uygun bir ikame görevi görür

SKU: bat Categories: ,

özelleştirme:

Eşsiz ürünler üretebilmeniz için ihtiyaç ve siparişlerinize göre her türlü Japon ekmek kırıntılarını üretme kabiliyetine sahibiz.

kullanım şekli:

batter Hazırlığı
bir bardak hamura iki bardak soğuk su ve istenen baharatları ekleyin

 

tatlandırmak predust batter galeta unu pişirmek
Et veya sebze parçalarını tercih ettiğiniz bir baharatla tatlandırın. Aromalı parçaları predust ile kaplayın Sonra bunları batter’a batırın Et veya sebze parçalarını tamamen galeta unu ile kaplayın sonra 180 derece olan yağda kızartıyoruz

Additional information

Weight N/A
Tad

Acılı, Tatsız

Paketleme

çuval

Kullanım

balık, karides, lahana, mantar, nugget kaplama, patates, peynir, Schnitzel, soğan, tavuk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Batter”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Batter”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir