Newki Japon panko ekmek kırıntılarının faydaları:
Hafif ve gevrek doku Kızartma sonrasında son ürünün yüksek termal toleransı ve nem tutması Kızarttıktan sonra daha uzun süre kalıcı çıtırlık Tam koruma
Ürünün dayanıklılığı ve uzun kullanım süresi
özelleştirme:
Eşsiz ürünler üretebilmeniz için ihtiyaç ve siparişlerinize göre her türlü Japon ekmek kırıntılarını üretme kabiliyetine sahibiz.
kullanım şekli:
tatlandırmak | predust | batter | galeta unu | pişirmek |
Et veya sebze parçalarını tercih ettiğiniz bir baharatla tatlandırın. | Aromalı parçaları predust ile kaplayın | Sonra bunları batter’a batırın | Et veya sebze parçalarını tamamen galeta unu ile kaplayın | sonra 180 derece olan yağda kızartıyoruz |
Reviews
There are no reviews yet.